Pages

Wednesday, January 28, 2009

advert

We are looking for a trustworthy, reliable, friendly, accommodating and cheap maid agency that can find us hardworking, trustworthy, soft spoken, good with baby and reliable maid. Haha! Hard to find? Well, basically we are looking for a maid that is good with baby. Anyone wants to recommend your agent?

7 comments:

cdalan said...

kalau lah aku jadi bibik ko, brape ko baya eh agak2.

Lily of The Valley said...

we're looking for one toooooooo...
if we find one we'll inform you...vice versa la yek ;)

dinna said...

ada kwn aku mak dia baru bukak "nursery". skrg ni baru jaga sorg (last i heard in dec lah). kat 19 laa tapi.. if ko interested ckp kat aku nanti aku bagi phone no kwn aku tu..

mommy kam said...

19 jauh sgtla dinna.. aku dahla berkejar2 nak g keje pagi.. huhuhu.. mak kau xde kawan/sedara agent ke? mana tau agent kat indo lagi senang ke :p

maid kau tamo keje ngan aku ke? heheheheh..

daddy riki said...

salah soalan tu.

dinna, berapa gaji maid kau?

**kita hijack maid dia** ;p

hernie said...

riki, kalau ko offer gaji lebih 2.5k sebulan meh aku jadi bibik adam..

daddy riki said...

hernie,
bawak sofea sekali? ;p