Pages

Monday, March 1, 2010

kemalasan

kemalasan menyebabkan saya x berblog sepanjang february.. tapi saya masih rajin melawat blog2 kawan2.. juga rajin berfb.. cuma saya malas nak menulis walaupun banyak yang boleh ditulis jika saya rajin.. sekian..

On my resolutions..
  • Project Adam 365 is still on track.. 2 months down.. 10 months to go..
  • So far I managed to fast for 15 days.. another 26 days to go..
  • On reading, satu buku pun x habes bulan ni. FAIL. 

2 comments:

mrsdjones said...

Kam,
Buku aku pon tak habis baca lg. Then baru nak start puasa! 2 things tak kesampaian. No worries, bulan ni mesti boleh! hehe

mommy kam said...

hahaha! maybe sbb first mth semangat sgt lepas tu masuk second month dah malas.. kena relax n steady.. hahaha! this mth pun aku next week baru nak start puasa balik.. :)