Pages

Monday, January 18, 2010

hari yang mencabar

Dah lama tak puasa jadi bila start puasa hari ni agak mencabar la.. Dahla masih srott srott... Tadi pulak ada meeting dekat Phileo 1 so I have to walk there for the meeting. Yela, tak logicla nak drive and park kat situ kan.. Dahla dari semalam teringin nak makan nasi lemak. Terbau bau dah nasi lemak masa google resipi nasi lemak tadi :p And sekarang ni, the biggest challenge, the lovely smell of coffee yang my colleague baru buat... Huhuhuhu.. Sabar Kam sabar.. Kuatkan iman.. huhuuhuh..

mampukah saya masak nasi lemak se'tempting' begini malam ni..

5 comments:

Farah said...

sedappnyeeee..nak jugak!

i pandai masak nasik je kam..sambal tak reti hahaha

mommy kam said...

i terbalik.. nasi lemak x pandai.. sambole bolehla jugak..

mrsdjones said...

Kam,
You can do it! Share la gambar nnt hehe

mommy kam said...

Gambar xde.. Pada aku sambal jadi tapi nasi kureng sket.. tapi Riki reserved his comment.. x sedap la tu!!!! :(

adek kak long said...

meh nanti saye balik kite wat nasi lemak.awak sat sambal saye wat nasi.slalunye nasi saye sedap je.tapi tak tau la tu suratan atau kebetulan.hahaha