Pages

Wednesday, December 9, 2009

why oh why..

.. did we get you a single bed when all the space you need is just this much..



6 comments:

mrsdjones said...

Tido lasak yer Adam ni. Takper, boy mmg mcm tu ;)

daddy riki said...

mula2 je kat situ. lepas tu pindah atas perut mommy. lepas tu pindah kat lengan daddy. tau2 kaki adam ada atas muka. hisyyy!

daddy riki said...

macam bulldozer main roll je atas orang lain

hernie said...

bagi Sofea jela single bed tu! :P Asyik2 mak dia tidur kat kaki Sofea ngan Abahnye sbb tak tahan kena himpit..

mommy kam said...

adam kalau minum susu suka angkat kaki.. kat dinding la kat bantal la atas badan orang la.. kalau kat keta n duk atas riba, dua2 kaki dia atas dashboard.. heheheh..

mommy kam said...

hahahaha.. adam sekejap je dia kat situ.. lepas tu abes la dua2 katil dia conquer.. hehehe..

hernie kena beli sofea katil barula.. katil adam ni x cantek.. heheheh.. katil kaler pink baru sofea suka n x himpit mama dia :p