Pages

Sunday, July 15, 2012

Prep for Ramadhan - Frozen Popiah

My popiah

Just finished rolling one batch of popiah and kept them safely in the freezer. Lucky me, my sister stayed over tonight so I have extra pair of hand in the kitchen just now. Sangat senang rupanya buat popiah ni. Much much much easier if you compare it to currypuff. Anyway, reseppi tu dapat dari sini. Cuma  bezanya my version tumis udang kering with bawang and ayam pastu tambah sengkuang dengan carrot. Telur letak jugak macam dalam resepi tu. Tadi guna setengah biji sengkuang dengan 1 batang carrot. Lupa nak kira dapat berapa semua sekali. Inti macam sedap dah tapi kena goreng sikit for breakfast esok baru tau sedap ke tak :

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)