Pages

Saturday, August 2, 2008

~baby books~



Went to Kinokuniya during lunch on Friday. Can't resist all the books! After much argument with myself, ended buying these ONLY. Hahahah! My baby is sooo going to be a geek :p

9 comments:

Anonymous said...

Buku tu kalis gigi tak? Sofea dah gigit + baham + koyak buku yg kitorang beli..

And Sofea lagi interested to flip the pages daripada mendengar cerita..

mommy kam said...

hernie: ayark! buku mcm mana yang kalis gigi? those that i bought are either cloth book or yang jenis keras & tebal.. tataula kalis gigi ke x.. heheh.. tp definitely bukan yang jenis boleh koyak la...

Anonymous said...

hihihi.. manade buku kalis gigi! Kalau buku jenis keras + tebal elok la kot tak koyak. Mungkin stakat 'teethmark' jela kat buku tu..

Trekker said...

apelah engko ni riki..nanti baby tu dah keluar lagi banyak buku ko akan beli. mmg tak leh resist. aku punya tak leh tahan sampai aku pasang LCD monitor dlm kereta + DVD player sbb terbeli buku yg ada CD nyanyi lagu kanak kanak. Sbb terbeli CD + buku tu la aku ter'paksa' psg DVD player set tu + monitor.

-papasofea-

daddy riki said...

hahaha... terpaksa ke?

memang konfem wife kau setuju benar dengan cadangan bernas tu kan?

last2 satu cd kanak2 pun takde dalam kete, suma bapak dia yang punya xD

Anonymous said...

riki: eh eh, wife die tau pasal dvd player tu pun bila dia dah beli tau! tak sempat nak setuju/bangkang. btw, cd Sofea ada 2. cd bapak dia ada 6 tak silap aku.

tapikan, last2 aku juga yang kena nyanyi lagu kanak2 tu sebab bapaknye naik motor, maknye yang hantar/ambik Sofea..

cdalan said...

i bet yr-baby-yg-tak-kluar lagi tu will be as super-geek as u both.

oh kamm! all d best!

daddy riki said...

fyi, mommy dia je geek. the daddy is uber cool.

*baby nodding*

a片卡通版免費 said...

威博娛樂城
大發必發網
大發網
天下運動
天下現金
夫妻情侶自拍影片
少女輪姦影片
廁所偷拍
正妹聊天室